Rozbíječ vajec RZ-0

Rozbíječ vajec napodobuje práci lidských rukou pomocí speciálních pneumatických držáků. Rozbíjí vejce pomocí speciálního nože. Vejce poté, co prošla podnosem pro kontrolu kvality, projdou odlučovačem, kde jsou vaječné bílky odděleny od žloutků. Zařízení je určeno do pekáren, cukráren, producentům vajec a melanže, výrobcům těstovin atd.

Rozbíječ vajec RZ-0 má dva provozní režimy: přesný a běžný a funkci pro čištění pneumatického systému. Zařízení automaticky sbírá vejce z podavače.

 

Stroj lze použít dvěma způsoby:

  1. Rozbíjení vajec s bílky oddělenými od žloutků, kde jsou bílky a žloutky směrovány do oddělených nádob.
  2. Rozbití vajec bez oddělení, kde jsou bílky i žloutky nasměrovány do stejné nádoby.
Podrobný popis produktu

Podrobný popis

Rozbíječ vajec napodobuje práci lidských rukou pomocí speciálních pneumatických držáků. Rozbíjí vejce pomocí speciálního nože. Vejce poté, co prošla podnosem pro kontrolu kvality, projdou odlučovačem, kde jsou vaječné bílky odděleny od žloutků. Zařízení je určeno do pekáren, cukráren, producentům vajec a melanže, výrobcům těstovin atd.

Rozbíječ vajec RZ-0 má dva provozní režimy: přesný a běžný a funkci pro čištění pneumatického systému. Zařízení automaticky sbírá vejce z podavače.

 

Stroj lze použít dvěma způsoby:

  1. Rozbíjení vajec s bílky oddělenými od žloutků, kde jsou bílky a žloutky směrovány do oddělených nádob.
  2. Rozbití vajec bez oddělení, kde jsou bílky i žloutky nasměrovány do stejné nádoby.

 

Doplňující informace:

Je nutný stlačený vzduch. Jsou-li vejce nižší kvality a jsou zamýšleny žloutky oddělené od bílků, měla by se vejce před rozbitím ochladit na teplotu pod 14 stupňů Celsia. Je možné provést jednoduchý test kvality vajec, se kterým Vám rádi poradíme.

 

Mohlo by Vás zajímat

COOK-MATIC je profesionální stroj pro tartaletky, umožňuje vytvářet a péct z křehkého a listového těsta. Prostřednictvím spojování dvou desek vzniknou košíčky různých tvarů a velik...

Přejít k tomuto výrobku



Stroj se používá pro drcení vaječných skořápek vzniklých během rozbíjení vajec, aby se snížil jejich objem. Snižuje objem vaječných skořápek jejich drcením na malé kousky....

Přejít k tomuto výrobku