Rozbíječ vajec RZ-1 jednořadý

Rozbíječ vajec napodobuje práci lidských rukou tím, že odděluje skořápky pomocí speciálních nožů a odděluje bílky od žloutků.

Rozbíječ vajíček RZ-1 má dva provozní režimy: přesný a rychlý. Přesný režim by měl být použit pro zpracování vajec nižší kvality. Bílky v takových vejcích jsou vodnaté a žloutky jsou velmi slabé. Nože v přesném režimu pracují velmi přesným způsobem a oddělují skořápku pomalu a jemně, takže žloutek jemně vytéká z rozbité skořápky, což minimalizuje množství rozbitých žloutků. Rychlý režim je určen pro rozbíjení vajec dobré kvality. Bílky v takových vejcích jsou ve formě gelu a žloutky jsou pevné. V tomto režimu stroj pracuje na maximální kapacitu. Kromě toho je rozbíječ vajec RZ-1 vybaven plynulou regulací rychlosti. Obsluha může nastavit provozní rychlost kdykoli a v jakémkoli režimu. Výška nožů a jejich úderná síla jsou nastavitelné, což se hodí při rozbíjení vajíček se slabými skořápkami.

Rozbíječ je určen do pekáren, cukráren, producentům vajec a melanže, výrobcům těstovin atd.

Podrobný popis produktu

Podrobný popis

Rozbíječ vajec napodobuje práci lidských rukou tím, že odděluje skořápky pomocí speciálních nožů a odděluje bílky od žloutků.

Rozbíječ vajíček RZ-1 má dva provozní režimy: přesný a rychlý. Přesný režim by měl být použit pro zpracování vajec nižší kvality. Bílky v takových vejcích jsou vodnaté a žloutky jsou velmi slabé. Nože v přesném režimu pracují velmi přesným způsobem a oddělují skořápku pomalu a jemně, takže žloutek jemně vytéká z rozbité skořápky, což minimalizuje množství rozbitých žloutků. Rychlý režim je určen pro rozbíjení vajec dobré kvality. Bílky v takových vejcích jsou ve formě gelu a žloutky jsou pevné. V tomto režimu stroj pracuje na maximální kapacitu. Kromě toho je rozbíječ vajec RZ-1 vybaven plynulou regulací rychlosti. Obsluha může nastavit provozní rychlost kdykoli a v jakémkoli režimu. Výška nožů a jejich úderná síla jsou nastavitelné, což se hodí při rozbíjení vajíček se slabými skořápkami.

Rozbíječ je určen do pekáren, cukráren, producentům vajec a melanže, výrobcům těstovin atd.

 

Doplňující informace:

Jsou-li vejce nižší kvality a jsou zamýšleny žloutky oddělené od bílků, měla by se vejce před rozbitím ochladit na teplotu pod 14 stupňů Celsia. Je možné provést jednoduchý test kvality vajec, se kterým Vám rádi poradíme.

Mohlo by Vás zajímat

COOK-MATIC je profesionální stroj pro tartaletky, umožňuje vytvářet a péct z křehkého a listového těsta. Prostřednictvím spojování dvou desek vzniknou košíčky různých tvarů a velik...

Přejít k tomuto výrobku



Optitart byl navržen tak, aby rychle a bezpečně vytvářel tartaletky, korpusy koláčů a košíčky. Zařízení může je vyrobeno z nerezové oceli a hliníku, splňuje požadavky na hygienu po...

Přejít k tomuto výrobku