Opce pro linky na výrobu jemného pečiva

1. Plnící stanice
2. Kalibrační jednotka
3. Osazovací zařízení
4.Více druhů výpustí
5. Display
6. Rychlé elektrické připojení
7. Dávkovací trysky
8. Překládací jednotka
9. Dvojitá krájecí stanice
10. Dávkovací stanice rozinek a čokolády
11. Navíjecí válec
12. Pneumatická zdobící jednotka
13. Posyp cukrem
14. Penetrační válec
15. značkovací spirála
16. Rekuperace těsta
17. Vykrajovací válec na croissanty
18. Vykrajovací a zdobící válec
19. Skupina zařízení

Mohlo by Vás zajímat

Příklady vyráběného jemného pečiva na linkách Easymac 2

Ukázka možných druhů pečiva, které lze na výrobních linkách Easymac vyrábět.

Přejít k tomuto výrobku

Krájecí stůl Fritsch FT

Krájecí stůl je určen pro výrobu širokého sortimentu jemného pečiva ( croissantů, hřebenů, taštiček, atd.). Šetří čas a minimalizuje množství odpadu. Provedení stroje z nerezové oc...

Přejít k tomuto výrobku