Chlazení mouky

Vlastní divize výzkumu a vývoje společnosti Agriflex navrhla, vyrobila a patentovala inovativní systém chlazení mouky. Regulace teploty těsta je klíčovým faktorem pro dosažení trvale vysoké kvality jak v řemeslné, tak v průmyslové výrobě pekařských výrobků. Chladicí systém mouky zdokonalený společností Agriflex je jedinečný a inovativní, protože umožňuje snížit teplotu mouky až o 20 ° C, garantuje stálou teplotu pomocí samoregulace a řeší tak nevýhody dosud používaných metod.

Podrobný popis produktu

Podrobný popis

Vlastní divize výzkumu a vývoje společnosti Agriflex navrhla, vyrobila a patentovala inovativní systém chlazení mouky. Regulace teploty těsta je klíčovým faktorem pro dosažení trvale vysoké kvality jak v řemeslné, tak v průmyslové výrobě pekařských výrobků. Chladicí systém mouky zdokonalený společností Agriflex je jedinečný a inovativní, protože umožňuje snížit teplotu mouky až o 20 ° C, garantuje stálou teplotu pomocí samoregulace a řeší tak nevýhody dosud používaných metod.

Výhody:

  • Snížená spotřeba energie
  • Suroviny nejsou smíchány s ledem nebo jinými chladicími složkami
  • Konstantní a regulované teploty; systém nevytváří teplotní šok mouky a těsta
  • Není nutná žádná speciální kvalifikovaná práce
  • Přispívá k dodržování hygienických předpisů

Mohlo by Vás zajímat

Rádi bychom Vám představili několik příkladů systémových řešení dávkování surovin.

Přejít k tomuto výrobku



Doporučeno pro malé nebo střední pekárny Tento výrobník je vyvinut se sníženou velikostí a nižší výrobní kapacitou, jako odpověď na potřeby malých a středních pekáren. ...

Přejít k tomuto výrobku