13. 2. 2024
ARTOS se nebojí inovovat
„Tuhá těsta prý vyhánějí pekaře z města.“
Vážení zákazníci,
máme velkou radost, že po měsících vývoje a neustálého zlepšování vám můžeme představit novou nerozlučných dvojici technologií z naší výroby v Lošticích.
Vyvalovač AVK Double a vykulovač AN 270 se speciálním typem moučení.
Vykulovače AVK
Již řada z vás zautomatizovala výrobu chlebů, zvýšila stabilitu výroby a výrazně zlepšila kvalitu finálních výrobků. Nebojíme se výzev, a proto jsme se rozhodli zaměřit na nejtěžší disciplínu, výrazně navýšit výtěžnost finálních výrobků, a to i s vysokým poměrem žita?
Vykulovač AN 270
Se speciálním typem moučení zajistí precizní vykoulení i těch nejvíce hydratovaných těst, a pokud byste chtěli pokročit ještě dále, přinášíme pro vás i unikátní sušení pásů.
Díky novému vykulovači nově získáte převahu nad vaší konkurencí.
Získáte jak kvalitnější výrobek s delší trvanlivostí, tak ušetříte na drahých surovinách.
Martin Knappe
Pekařství – Cukrářství, Opava
Po mnoha letech ručního tvarování a také zkoušení různých typů vyvalovacích strojů se konečně podařilo nahradit ruční vyvalování chleba strojem AVK Double. Nejenže na něm děláme veškerou produkci chleba a chlebových výrobků, což nám ušetřilo několik lidí, ale současně se zvýšila i výtěžnost, takže v díži o obsahu 250 kg těsta jsme zvýšili dávku vody v rozmezí 6 – 8 litrů. Zařízení se povedlo funkčností i provedením a stroj skvěle zpracovává i volnější těsta. Produkty na ní zpracované jsou k nerozeznání od těch, které zpracuje lidská ruka. Je to prostě skvělý kus z dílny firmy ARTOS.
Pro ty nejnáročnější
Doporučujeme kombinaci vykulovače AN-270 v kombinaci s vyvalovačem AVK double, který hravě zautomatizuje i tu nejlepší ruční výrobu. Díky pomalému a jemnému zpracování, které zajištuje dlouhá 3 patrová cesta, dokážete vyrábět ty nejlepší chleby pro vaše věrné zákazníky.
Nevěříte?
Pokud chcete být jedni z prvních, kteří otestují naši novou technologii pokročilého vykulovače a vyvalovače, neváhejte se obrátit na svého obchodního zástupce.
Co vám kombinace nových strojů přinese?
• bezkonkurenčně dlouhá čerstvost
• kvalitnější výrobky, pro které se zákazníci pravidelně vrací
• ušetřená pracovní síla
• široká škála zpracovávaných produktů
• možnost výrazného zvýšení hydratace těst bez zalepení pásů
• výsledek k nerozeznání od ruční výroby
• délka produktu až 600 mm v jednom cyklu