Vlastní divize výzkumu a vývoje společnosti Agriflex navrhla, vyrobila a patentovala inovativní systém chlazení mouky. Regulace teploty těsta je klíčovým faktorem pro dosažení trvale vysoké kvality jak v řemeslné, tak v průmyslové výrobě pekařských výrobků. Chladicí systém mouky zdokonalený společností Agriflex je jedinečný a inovativní, protože umožňuje snížit teplotu mouky až o 20 ° C, garantuje stálou teplotu pomocí samoregulace a řeší tak nevýhody dosud používaných metod.
Podrobný popis produktuVlastní divize výzkumu a vývoje společnosti Agriflex navrhla, vyrobila a patentovala inovativní systém chlazení mouky. Regulace teploty těsta je klíčovým faktorem pro dosažení trvale vysoké kvality jak v řemeslné, tak v průmyslové výrobě pekařských výrobků. Chladicí systém mouky zdokonalený společností Agriflex je jedinečný a inovativní, protože umožňuje snížit teplotu mouky až o 20 ° C, garantuje stálou teplotu pomocí samoregulace a řeší tak nevýhody dosud používaných metod.
Výhody:
Dávkovací stanice mikro ingrediencí AGRIFLEX jsou navrženy a vyrobeny podle požadavků zákazníka. Jsou zvláště vhodné pro použití v průmyslových provozech a u automatizovaných celků...
Přejít k tomuto výrobkuDoporučeno pro malé nebo střední pekárny Tento výrobník je vyvinut se sníženou velikostí a nižší výrobní kapacitou, jako odpověď na potřeby malých a středních pekáren. ...
Přejít k tomuto výrobku