Pár vět k jednotlivým technologiím:
• dělička parta U - extrémně přesná dělička, která šetří každou směnu kilogramy těsta v nutném nadvažování
• vykulovač AN se sušením pásů - tento výkonný vykulovač je navržen pro tvarování těsta do bochníkového tvaru z pšeničných a žitnopšeničných směsí s hydratací až do 75 %
• vyvalovač AVK double: pro simulaci ruční výroby - zvyšuje stabilitu výroby a výrazně zlepšila kvalitu finálních výrobků. Díky pomalému a jemnému zpracování, které zajištuje dlouhá 3 patrová cesta, dokážete vyrábět ty nejlepší chleby pro vaše věrné zákazníky.
• pec systém REVENT Rotosole - Rotační pec s výhodami etážové pece. Pro srovnání, kdybyste chtěli upéci stejné množství baget v etážové peci, jako v sytému Rotosole, potřebovali byste dvě etážové pece o pečné ploše 10 metrů čtverečních. Tato nová technologie se ukázala jako silná myšlenka, která nejenom kombinuje kvalitativní výhody etážových a rotačních pecí, ale změní vaši celou strukturu pečení, protože vyžaduje méně manipulace, méně energie a méně investic. Zároveň produkuje dvakrát tolik pečiva. Odkaz na celý dokument Rotosole najdete zde.