Pečeme s ARTOSEM - chlebové úterý 22.10.

15. 10. 2024

Pozvánka k testům chlebové linky, která zvládne i ta nejvolnější těsta

ČERSTVOST NA PRVNÍM MÍSTĚ

Přijeďte se inspirovat řemeslnou i průmyslovou výrobou chlebů v úterý 22.10. od 9:00 do 15:00

 

Místo konání: Showroom ARTOS, Adresa: Újezd 65, Mohelnice 

OBJEDNÁNÍ SE NA TEST 

Větší část linky jsou unikátní výrobky firmy ARTOS a zbytek pokročilá technologie našich nejbližších obchodních partnerů:

Vykulovač AN se sušením pásů (nejvyšší konfigurace)

 

Tento výkonný vykulovač je navržen pro tvarování těsta do bochníkového tvaru z pšeničných a žitnopšeničných směsí s hydratací až do 75 %

Vyvalovač AVK double (nejvyšší konfigurace)

 

Zvyšuje stabilitu výroby a výrazně zlepšila kvalitu finálních výrobků. Díky pomalému a jemnému zpracování, které zajištuje dlouhá 3 patrová cesta.

dělička WP parta U která drží gramáž nejlépe na trhu a zvládne jak tuhá, tak velmi volná těsta

 

Extrémně přesná dělička, která šetří každou směnu kilogramy těsta v nutném nadvažování 

systém REVENT Rotosole nejlepší křupavé kůrky pečiva a krásně zvonivý chléb

 

Kombinuje kvalitativní výhody etážových a rotačních pecí, změní vaši celou strukturu pečení. Vyžaduje méně manipulace, méně energie a méně investic.

Připravili jsme si s technology pro vás mimo jiné i 3 zajímavé chleby, které by mohly rozšířit vaše portfolio speciálních chlebů s přidanou hodnotou: 

Chleba Jižan

 

pšeničný chléb balkánského typu, případně s obsahem vařených brambor nebo bramborových vloček

Chleba Rogen

 

pšenično žitný chléb s velmi dobrou zpracovatelností na strojních zařízeních i při vyšším dávkování žita

Chleba Špaldík

 

pšenično žitný chléb s vyšším obsahem špaldové mouky

Pokud máte zájem se potkat zaklikněte odkaz.
Nebo zavolejte svému obchodímu zástupci.

OBJEDNÁNÍ SE NA TEST 

Pár vět k jednotlivým technologiím:

 

• dělička parta U - extrémně přesná dělička, která šetří každou směnu kilogramy těsta v nutném nadvažování 

• vykulovač AN se sušením pásů - tento výkonný vykulovač je navržen pro tvarování těsta do bochníkového tvaru z pšeničných a žitnopšeničných směsí s hydratací až do 75 %

• vyvalovač AVK double: pro simulaci ruční výroby - zvyšuje stabilitu výroby a výrazně zlepšila kvalitu finálních výrobků. Díky pomalému a jemnému zpracování, které zajištuje dlouhá 3 patrová cesta, dokážete vyrábět ty nejlepší chleby pro vaše věrné zákazníky.

• pec systém REVENT Rotosole  - Rotační pec s výhodami etážové pece. Pro srovnání, kdybyste chtěli upéci stejné množství baget v etážové peci, jako v sytému Rotosole, potřebovali byste dvě etážové  pece o pečné ploše 10 metrů čtverečních. Tato nová technologie se ukázala jako silná myšlenka, která nejenom kombinuje kvalitativní výhody etážových a rotačních pecí, ale změní vaši celou strukturu pečení, protože vyžaduje méně manipulace, méně energie a méně investic. Zároveň produkuje dvakrát tolik pečiva. Odkaz na celý dokument Rotosole najdete zde.

 

 

Pokud již nyní potřebujete poradit, zajistit náhradní díly nebo se dozvědět o nových technologiích, neváhejte se obrátit na jednoho z našich odborníků:

Roman Kalus

nové technologie

+420 777 787 253

kalus@artos.cz

Milan Kapusta

nové technologie SK

+421 903 891 355
kapustam@artos.cz

Maroš Kapusta

jednatel firmy

+420 777 478 453

kapusta@artos.cz

Marek Vojáček

nové technologie

+420 777 787 251
vojacek@artos.cz

ARTOS CZ, spol. s r. o.
Jeřmaň 19, Bouzov
Czech Republic