- Pekařské stroje a zařízení
- Dávkování a skladování surovin
- Automatické výrobníky kvasů
Doporučeno pro malé nebo střední pekárny
Tento výrobník je vyvinut se sníženou velikostí a nižší výrobní kapacitou, jako odpověď na potřeby malých a středních pekáren.
Perfektní pro prezentaci výroby: ukažte přirozený původ vašeho chleba!
Automatický fermentor má konstrukci s viditelnou mísící lopatkou, která ukazuje výrobní proces přírodních kvasů. Dále šasi z nerezavějící oceli (standardní verze 20 nebo 50 litrů), což činí stroj ideální pro vystavení, které předvede pravost vašeho chleba.
Doporučeno pro malé nebo střední pekárny
Tento výrobník je vyvinut se sníženou velikostí a nižší výrobní kapacitou, jako odpověď na potřeby malých a středních pekáren.
Perfektní pro prezentaci výroby: ukažte přirozený původ vašeho chleba!
Automatický fermentor má konstrukci s viditelnou mísící lopatkou, která ukazuje výrobní proces přírodních kvasů. Dále šasi z nerezavějící oceli (standardní verze 20 nebo 50 litrů), což činí stroj ideální pro vystavení, které předvede pravost vašeho chleba.
Podrobný popis produktuvarianta | Rozměr (š x h x v) | Kapacita | Teplota min – max | Jmenovité napětí | Příkon |
---|---|---|---|---|---|
AFT 5L | 260 x 430 x 650 mm | 5 l | +2 / +35 °C | 220 V / 50 hz / 1 fáze | 0,45 kW |
AFT 5+5L | 450 x 440 x 650 mm | 5 + 5 l | +2 / +35 °C | 220 V / 50 hz / 1 fáze | 0,95 kW |
AFTC 40L | 570 x 700 x 1200 mm | 50 l | +2 / +35 °C | 220 V / 50 hz / 1 fáze | 0,70 kW |
AFTC 80L | 700 x 700 x 1200 mm | 100 l | +2 / +35 °C | 220 V / 50 hz / 1 fáze | 1 kW |
AFTC120L | 700 x 700 x 1300 mm | 150 l | +2 / +35 °C | 220 V / 50 hz / 1 fáze | 1,2 kW |
Doporučeno pro malé nebo střední pekárny
Tento výrobník je vyvinut se sníženou velikostí a nižší výrobní kapacitou, jako odpověď na potřeby malých a středních pekáren.
Perfektní pro prezentaci výroby: ukažte přirozený původ vašeho chleba!
Automatický fermentor má konstrukci s viditelnou mísící lopatkou, která ukazuje výrobní proces přírodních kvasů. Dále šasi z nerezavějící oceli (standardní verze 20 nebo 50 litrů), což činí stroj ideální pro vystavení, které předvede pravost vašeho chleba.
Vyšší chuťová kvalita výrobků
Výrobník umožňuje kontinuální získávání přírodních kvasů s kontrolovaným dávkováním vody a mouky. Tato prodloužená aktivita nabízí zlepšující účinek na chlebové těsto, které je vláčnější a elastičtější. Současně zlepšuje chuťové vlastnosti a výrazně snižuje účinky intolerance na kvasinky.
Zlepšená odolnost vůči bakteriím a plísním
Díky zabudovanému pH-metru sledování úrovně kyselosti kvasů, umožňuje přesný a lineární proces fermentace. Tento kontrolovaný proces dělá chlebové těsto odolnější vůči plísním a bakteriím.
Výroba homogenních kvasů
Přirozená hmota kvasů je homogenní v chemických a fyzikálních vlastnostech díky automatickému pohybu vyvolanému vícerychlostním reverzním motorem a díky míchadlu se stěrkami.
Nekonečný fermentační cyklus a snadné čištění
Výpustný ventil umožňuje vypuštění produktu, přičemž v zásobníku zůstává minimální množství, které je schopno aktivovat nový cyklus vlastní fermentace. Dále, modely AFT 20L a AFT 50L jsou vybaveny přídavným ventilem pro úplné vypuštění nádrže, což usnadňuje úplné čištění stroje.
Snadné použití a přizpůsobení
Integrovaný dotykový displej nabízí elektronické řízení teploty, trvání a rychlosti zrání a stadia skladování. Celý výrobní cyklus lze také přizpůsobit, programováním hodnoty každé fáze.
Rádi bychom Vám představili několik příkladů systémových řešení dávkování surovin.
Přejít k tomuto výrobkuUrčená pro skladování sypkých produktů pro potravinářský průmysl (např. mouky, cukry) a jiné suroviny (plasty). Sila sestávají z robustního nosného rámu z galvanizované nebo lakova...
Přejít k tomuto výrobku