Automatické výrobníky kvasů

Doporučeno pro malé nebo střední pekárny

Tento výrobník je vyvinut se sníženou velikostí a nižší výrobní kapacitou, jako odpověď na potřeby malých a středních pekáren.

Perfektní pro prezentaci výroby: ukažte přirozený původ vašeho chleba!

Automatický fermentor má konstrukci s viditelnou mísící lopatkou, která ukazuje výrobní proces přírodních kvasů. Dále šasi z nerezavějící oceli (standardní verze 20 nebo 50 litrů), což činí stroj ideální pro vystavení, které předvede pravost vašeho chleba.

Doporučeno pro malé nebo střední pekárny

Tento výrobník je vyvinut se sníženou velikostí a nižší výrobní kapacitou, jako odpověď na potřeby malých a středních pekáren.

Perfektní pro prezentaci výroby: ukažte přirozený původ vašeho chleba!

Automatický fermentor má konstrukci s viditelnou mísící lopatkou, která ukazuje výrobní proces přírodních kvasů. Dále šasi z nerezavějící oceli (standardní verze 20 nebo 50 litrů), což činí stroj ideální pro vystavení, které předvede pravost vašeho chleba.

Podrobný popis produktu
variantaRozměr (š x h x v)KapacitaTeplota min – maxJmenovité napětíPříkon
AFT 5L260 x 430 x 650 mm5 l+2 / +35 °C220 V / 50 hz / 1 fáze0,45 kW
AFT 5+5L450 x 440 x 650 mm5 + 5 l+2 / +35 °C220 V / 50 hz / 1 fáze0,95 kW
AFTC 40L570 x 700 x 1200 mm50 l+2 / +35 °C220 V / 50 hz / 1 fáze0,70 kW
AFTC 80L700 x 700 x 1200 mm100 l+2 / +35 °C220 V / 50 hz / 1 fáze1 kW
AFTC120L700 x 700 x 1300 mm150 l+2 / +35 °C220 V / 50 hz / 1 fáze1,2 kW

Podrobný popis

Doporučeno pro malé nebo střední pekárny

Tento výrobník je vyvinut se sníženou velikostí a nižší výrobní kapacitou, jako odpověď na potřeby malých a středních pekáren.

Perfektní pro prezentaci výroby: ukažte přirozený původ vašeho chleba!

Automatický fermentor má konstrukci s viditelnou mísící lopatkou, která ukazuje výrobní proces přírodních kvasů. Dále šasi z nerezavějící oceli (standardní verze 20 nebo 50 litrů), což činí stroj ideální pro vystavení, které předvede pravost vašeho chleba.

Vyšší chuťová kvalita výrobků

Výrobník umožňuje kontinuální získávání přírodních kvasů s kontrolovaným dávkováním vody a mouky. Tato prodloužená aktivita nabízí zlepšující účinek na chlebové těsto, které je vláčnější a elastičtější. Současně zlepšuje chuťové vlastnosti a výrazně snižuje účinky intolerance na kvasinky.

Zlepšená odolnost vůči bakteriím a plísním

Díky zabudovanému pH-metru sledování úrovně kyselosti kvasů, umožňuje přesný a lineární proces fermentace. Tento kontrolovaný proces dělá chlebové těsto odolnější vůči plísním a bakteriím.

Výroba homogenních kvasů

Přirozená hmota kvasů je homogenní v chemických a fyzikálních vlastnostech díky automatickému pohybu vyvolanému vícerychlostním reverzním motorem a díky míchadlu se stěrkami.

Nekonečný fermentační cyklus a snadné čištění

Výpustný ventil umožňuje vypuštění produktu, přičemž v zásobníku zůstává minimální množství, které je schopno aktivovat nový cyklus vlastní fermentace. Dále, modely AFT 20L a AFT 50L jsou vybaveny přídavným ventilem pro úplné vypuštění nádrže, což usnadňuje úplné čištění stroje.

Snadné použití a přizpůsobení

Integrovaný dotykový displej nabízí elektronické řízení teploty, trvání a rychlosti zrání a stadia skladování. Celý výrobní cyklus lze také přizpůsobit, programováním hodnoty každé fáze.

Mohlo by Vás zajímat

Rádi bychom Vám představili několik příkladů systémových řešení dávkování surovin.

Přejít k tomuto výrobku



Rádi bychom Vám představili několik příkladů systémových řešení dávkování surovin.

Přejít k tomuto výrobku