TEST AUTOMATICKÉ LINKY S FIRMOU IREKS

17. 7. 2024

 

Pozvánka k testům automatické linky s firmou IREKS

Přijeďte se inspirovat řemeslnou i průmyslovou výrobou trendového pečiva v úterý 30.7. od 9:00 do 17:00

 

Trendové pečivo nejen pro snacky, obložené bagety i chlebíčky bez zbytečné námahy.

Nechte se inspirovat firmou IREKS a dostupnou automatizací od firmy ARTOS.

S narůstající poptávkou po kvalitní pracovní síle je efektivita a automatizace v pekárně stále větším tématem.

 

Automatické linky nejenže zvyšují produktivitu, ale také snižují potřebu zbytečné a nepopulární manuální práce, což může mít významný vliv na náladu u pekařů.

Výhody automatické linky

 

1. Úspora pracovních sil:

Tato linka může uspořit práci 3-4 lidí, což významně snižuje náklady a náročnost stálého náboru nových lidí.

 

2. Zvýšená efektivita:

Automatizace zajišťuje stabilní kvalitu a zrychluje výrobu.

 

3. Snížení chybovosti:

Technologie minimalizují lidské chyby, což vede k lepší kvalitě finálních produktů.

 

4. Vysoká flexibilita:

Linka je schopna vyrábět různé druhy pečiva, jako jsou veky, bagety a různé bagetové tvary či větší rohlíky, což umožňuje širší nabídku produktů.

 

5. Rychlá návratnost investice:

Díky úspoře pracovních sil a zvýšené výrobě se investice do automatické linky rychle vrátí.

 

Zkušenosti českých pekařů

Linky jsou v podobných sestavách již řadu měsíců i několik let v provozu a osvědčily se, jako spolehlivý pomocník v každodenním provozu pekárny. Obzvláště pak před svátky se jedná o nenahraditelnou pomoc.

 

Abychom Vám ukázali, co všechno naše linka umí, pozvali jsme si odborníky s tím nejlepším z jejich portfólia a 30.7. vám ukážeme řemeslnou i průmyslovou výrobou trendového pečiva firmy IREKS

 

 

Těšit se můžete na:

 

- Korn bageta s přídavkem sladu

- Bagety pšeničné

- Bagety s přídavkem sladu a semínek

- Veka Tuková

- Muffin světlý s čokoládovými pecičkami

- a mnohé další výrobky z řady dlouho zrajících fermentovaných těst

 

Novinku - dlouze fermentovaný chléb a mnohé další - Vám představíme se světovou špičkou pro dlouhé zrání od firmy REVENT FlexBaker a vše pro Vás odpečeme na unikátní rotační peci na plechy ONE 39

 

 

Rotační pec na plechy ONE 39

 

Rotační pec ONE 39 od firmy revent:

 

• je unikátní plnohodnotná rotační pec, která v nejvyšší kvalitě upeče od vánoček, přes řemeslné chleby, až po makrónky

 

• zabere méně místa

 

• pro stejnou produkci potřebujete výrazně nižší příkon 

 

• díky systému ROTOSOLE upečete i ty nejkvalitnější zvonivé chleby

Video pece ONE 39 z testů:

Porovnání s etážovou pecí v reálném provozu:

 

Etážová pec (výroba Německo)

• natopení ze zcela studeného stavu do provozní teploty 230°C a po natopení 60 minutové pečení

• až 2x vyšší spotřeba

• pro přípravu výrobků na prodejnu a odpečení ranního sortimentu obsluha potřebovala o 1 hodinu a 30 minut více

 

Rotační pec ONE 39 od firmy revent:

• je unikátní plnohodnotná rotační pec, která v nejvyšší kvalitě upeče od vánoček, přes

řemeslné chleby, až po makrónky

• zabere méně místa

• pro stejnou produkci potřebujete výrazně nižší příkon

• díky systému ROTOSOLE upečete i ty nejkvalitnější zvonivé chleby

 

 

Testy se budou konat 30.7. v úterý od 9:00

na našem showroomu v Mohelnici na adrese: Újezd 65, 789 85 Mohelnice 

 

V případě zájmu nás prosím kontaktujte, abychom se mohli domluvit na čase Vašeho příjezdu a případných produktech, které byste chtěli mimo námi testovaných vyzkoušet. 

 

V případě dotazů se neváhejte obrátit na náš tým odborníků Rádi s Vámi projdeme Vaše potřeby

a nabídneme ideální stroj pro zajištění dostatečného výkonu. 

Roman Kalus

nové technologie

+420 777 787 253

kalus@artos.cz

Vít Lochman

konstrukce

+420 737 550 061
lochman@artos.cz

Maroš Kapusta

jednatel firmy

+420 777 478 453

kapusta@artos.cz

Marek Vojáček

nové technologie

+420 777 787 251
vojacek@artos.cz