MALÝ KROK
PRO ČLOVĚKA, VELKÝ SKOK PRO CHLAZENÍ CHLEBA.
Někteří lidé se stanou učiteli, umělci nebo fotbalisty. Případně i primabalerínami. My jsme si zvolili pečení a od roku 1958 vymýšlíme funkční produkty, které pomáhají pekařům v jejich pokroku. Dnes jsme předním výrobcem rotačních pecí se zástupci po celém světě – nabízíme naše pečicí technologie všem milovníkům chleba. Jako například inovativní vakuové chlazení Revent. Nejlepší způsob, jak vychladit chleba.
Zmrazení chleba nemusí být vždy tím nejlepším řešením. A čekat až sám zchladne trvá věčnost. Vrátili jsme se tedy k dřívější myšlence vakuového chlazení a dále jsme ji rozvinuli. Vakuové chlazení Revent se dnes stalo nejúčinnějším způsobem chlazení chleba, zvýšení jeho kvality a trvanlivosti.
Podrobný popis produktuvarianta | Maximálně využitelný prostor (v x š) | Maximální zatížení | Příkon čerpadlo | Příkon chladící jednotka | Jmenovité napětí | Hmotnost |
---|---|---|---|---|---|---|
VC40A | 500 x 800 mm | 40 kg | 11 kW + 27 A | - | 400 V / 50 Hz / 3 fáze | 1940 kg |
VC70A | 820 x 1000 mm | 70 kg | 22 kW + 52 A | - | 400 V / 50 Hz / 3 fáze | 2200 kg |
VC70A2 | 820 x 1000 mm | 100 kg | 22 kW + 52 A | - | 400 V / 50 Hz / 3 fáze | 2570kg |
VC100W | 820 x 1000 mm | 100 kg | 11 kW + 27 A | 15,4 kW + 40 A | 400 V / 50 Hz / 3 fáze | 2660 kg |
VC100W2 | 820 x 1000 mm | 100 kg | 11 kW + 27 A | 15,4 kW + 40 A | 400 V / 50 Hz / 3 fáze | 3030 kg |
VC200W | 820 x 1000 mm | 200 kg | 22 kW + 52 A | 23,3 kW + 40 A | 400 V / 50 Hz / 3 fáze | 3100 kg |
VC200W2 | 820 x 1000 mm | 200 kg | 22 kW + 52 A | 23,3 kW + 40 A | 400 V / 50 Hz / 3 fáze | 3470 kg |
VCL200W | 850 x 1280 mm | 200 kg | 22 kW + 52 A | 23,3 kW + 40 A | 400 V / 50 Hz / 3 fáze | 3220 kg |
VCL200W2 | 850 x 1280 mm | 200 kg | 22 kW + 52 A | 23,3 kW + 40 A | 400 V / 50 Hz / 3 fáze | 3620 kg |
MALÝ KROK
PRO ČLOVĚKA, VELKÝ SKOK PRO CHLAZENÍ CHLEBA.
Někteří lidé se stanou učiteli, umělci nebo fotbalisty. Případně i primabalerínami. My jsme si zvolili pečení a od roku 1958 vymýšlíme funkční produkty, které pomáhají pekařům v jejich pokroku. Dnes jsme předním výrobcem rotačních pecí se zástupci po celém světě – nabízíme naše pečicí technologie všem milovníkům chleba. Jako například inovativní vakuové chlazení Revent. Nejlepší způsob, jak vychladit chleba.
Zmrazení chleba nemusí být vždy tím nejlepším řešením. A čekat až sám zchladne trvá věčnost. Vrátili jsme se tedy k dřívější myšlence vakuového chlazení a dále jsme ji rozvinuli. Vakuové chlazení Revent se dnes stalo nejúčinnějším způsobem chlazení chleba, zvýšení jeho kvality a trvanlivosti.
S vakuovým chlazením jde Váš chléb upéct za kratší dobu, protože proces pečení pokračuje během chlazení. Jednoduše řečeno to, co dříve mohlo trvat vice než hodinu úplného pečení a chlazení, lze dnes v závislosti na produktech zvládnout méně za méně než 15 minut. Vakuové chlazení Revent je vhodné pro všechny druhy chleba.
Každý chléb je jiný a potřebuje samostatné křivky ohřevu a chlazení. Výsledkem je vyšší kvalita s více aroma, které zabere méně času na pečení, méně energie, méně podlahové plochy, méně odpadu a méně manipulace a přísad než kdykoli předtím. Celkově vzato – lepší produkt spolu s lepšími celkovými náklady na provoz.
Pec ONE 26 je navržena podle původní série 700 pro nepřetržitou výrobu s vynikajícími výsledky pečení. Vyrobena z nerezové oceli. Zmenšená plocha pece otevírá nové možnosti pro mal...
Přejít k tomuto výrobkuKomora pro řízené kynutí NORDIKO je ideální pro průmyslovou výrobu většiny druhů těsta. Díky delší době kynutí, při nízké teplotě zachovává výraznější vůni a chuť....
Přejít k tomuto výrobku