Vakuové chlazení

MALÝ KROK

PRO ČLOVĚKA, VELKÝ SKOK PRO CHLAZENÍ CHLEBA.

Někteří lidé se stanou učiteli, umělci nebo fotbalisty. Případně i primabalerínami. My jsme si zvolili pečení a od roku 1958 vymýšlíme funkční produkty, které pomáhají pekařům v jejich pokroku. Dnes jsme předním výrobcem rotačních pecí se zástupci po celém světě – nabízíme naše pečicí technologie všem milovníkům chleba. Jako například inovativní vakuové chlazení Revent. Nejlepší způsob, jak vychladit chleba.

Zmrazení chleba nemusí být vždy tím nejlepším řešením. A čekat až sám zchladne trvá věčnost. Vrátili jsme se tedy k dřívější myšlence vakuového chlazení a dále jsme ji rozvinuli. Vakuové chlazení Revent se dnes stalo nejúčinnějším způsobem chlazení chleba, zvýšení jeho kvality a trvanlivosti.

Podrobný popis produktu
variantaMaximálně využitelný prostor (v x š)Maximální zatíženíPříkon čerpadloPříkon chladící jednotkaJmenovité napětíHmotnost
VC40A500 x 800 mm40 kg11 kW + 27 A-400 V / 50 Hz / 3 fáze1940 kg
VC70A820 x 1000 mm70 kg22 kW + 52 A-400 V / 50 Hz / 3 fáze2200 kg
VC70A2820 x 1000 mm100 kg22 kW + 52 A-400 V / 50 Hz / 3 fáze2570kg
VC100W820 x 1000 mm100 kg11 kW + 27 A15,4 kW + 40 A400 V / 50 Hz / 3 fáze2660 kg
VC100W2820 x 1000 mm100 kg11 kW + 27 A15,4 kW + 40 A400 V / 50 Hz / 3 fáze3030 kg
VC200W820 x 1000 mm200 kg22 kW + 52 A23,3 kW + 40 A400 V / 50 Hz / 3 fáze3100 kg
VC200W2820 x 1000 mm200 kg22 kW + 52 A23,3 kW + 40 A400 V / 50 Hz / 3 fáze3470 kg
VCL200W850 x 1280 mm200 kg22 kW + 52 A23,3 kW + 40 A400 V / 50 Hz / 3 fáze3220 kg
VCL200W2850 x 1280 mm200 kg22 kW + 52 A23,3 kW + 40 A400 V / 50 Hz / 3 fáze3620 kg

Podrobný popis

MALÝ KROK

PRO ČLOVĚKA, VELKÝ SKOK PRO CHLAZENÍ CHLEBA.

Někteří lidé se stanou učiteli, umělci nebo fotbalisty. Případně i primabalerínami. My jsme si zvolili pečení a od roku 1958 vymýšlíme funkční produkty, které pomáhají pekařům v jejich pokroku. Dnes jsme předním výrobcem rotačních pecí se zástupci po celém světě – nabízíme naše pečicí technologie všem milovníkům chleba. Jako například inovativní vakuové chlazení Revent. Nejlepší způsob, jak vychladit chleba.

Zmrazení chleba nemusí být vždy tím nejlepším řešením. A čekat až sám zchladne trvá věčnost. Vrátili jsme se tedy k dřívější myšlence vakuového chlazení a dále jsme ji rozvinuli. Vakuové chlazení Revent se dnes stalo nejúčinnějším způsobem chlazení chleba, zvýšení jeho kvality a trvanlivosti.

S vakuovým chlazením jde Váš chléb upéct za kratší dobu, protože proces pečení pokračuje během chlazení. Jednoduše řečeno to, co dříve mohlo trvat vice než hodinu úplného pečení a chlazení, lze dnes v závislosti na produktech zvládnout méně za méně než 15 minut. Vakuové chlazení Revent je vhodné pro všechny druhy chleba.

Každý chléb je jiný a potřebuje samostatné křivky ohřevu a chlazení. Výsledkem je vyšší kvalita s více aroma, které zabere méně času na pečení, méně energie, méně podlahové plochy, méně odpadu a méně manipulace a přísad než kdykoli předtím. Celkově vzato – lepší produkt spolu s lepšími celkovými náklady na provoz.

  1. Díky jedinečným schopnostem vakuového chlazení Revent můžete snížit množství přidaných konzervačních látek. Vakuové chlazení také rovnoměrně distribuuje aroma po chlebu, což má za následek celkově příjemnější chuťový zážitek

    Do muffinu vložte lískový oříšek a celý muffin bude chutnat po lískových oříšcích. A proč nezkusit bezlepkové produkty. Budete se divit.
     
  2.  Protože chléb se nechává dopéct během procesu vakuového chlazení, celková doba pečení se zkrátí až o 30%. Skutečné chlazení trvá jen několik minut. Doba pečení a chlazení se tak může v závislosti na produktech zkrátit na méně než 15 minut. To má za následek úsporu energie a také méně pracovních hodin. Vznikne úspora podlahové plochy, kvůli menšímu počtu vozíků v pekárně.
     
  3. Když porovnáte vakuově chlazený produkt s běžně chlazeným produktem uvidíte jasný rozdíl v celkové kvalitě kůrky, objemu a struktury. Chuť a vůně jsou vylepšeny stejně jako trvanlivost.
     
  4. Lepší struktura a kůrka chleba také usnadňuje kájení a balení. Další pozitivní efekty jsou, že můžete snížit množství obalového materiálu spolu s menším počtem přeprav díky lepší trvanlivosti.

Mohlo by Vás zajímat

Pec ONE 26 je navržena podle původní série 700 pro nepřetržitou výrobu s vynikajícími výsledky pečení. Vyrobena z nerezové oceli. Zmenšená plocha pece otevírá nové možnosti pro mal...

Přejít k tomuto výrobku



Komora pro řízené kynutí NORDIKO je ideální pro průmyslovou výrobu většiny druhů těsta. Díky delší době kynutí, při nízké teplotě zachovává výraznější vůni a chuť....

Přejít k tomuto výrobku