Zmrazujte a konzervujte těsto na pečení a pečivové produkty
Šoker SITEP vám umožní šokem zmrazovat (až do - 35 ° C), pečivo a těsto na pečení, k jejich zachování pro středně dlouhodobé použití. Specifické vnitřní chladné a vlhké klima zachovává produkt, i když je bez balení a zlepšují se procesní časy a náklady.
Snížené zatížení bakterií
Výrobky lze zmrazit tepelným šokem (- 40 ° C) nebo indukcí (- 25 ° C), což zásadně redukuje výskyt bakterií. Druhý program umožňuje lepší zachování kvasnicových částic díky rychlosti chlazení indukčního systému. Řídí tok studeného vzduchu v kruzích s pomocí ventilačního systému.
Podrobný popis produktuvarianta | Rozměr (š x h x v) | Kapacita plechů (60x4/60x80 cm) | Teplota | Jmenovité napětí | Příkon | Hmotnost |
---|---|---|---|---|---|---|
IND20T | 1030 x 1030 x 2230 mm | 40 / 20 ks | -35 °C | 400V / 50Hz / 3fáze | 2,2 kW | 15 kg |
IND40T | 1030 x 1830 x 2230 mm | 80 / 40 ks | -35 °C | 400V / 50Hz / 3fáze | 4,5 kW | 30 kg |
IND60T | 1030 x 2630 x 2230 mm | 120 / 60 ks | -35 °C | 400V / 50Hz / 3fáze | 7 kW | 45 kg |
Zmrazujte a konzervujte těsto na pečení a pečivové produkty
Šoker SITEP vám umožní šokem zmrazovat (až do - 35 ° C), pečivo a těsto na pečení, k jejich zachování pro středně dlouhodobé použití. Specifické vnitřní chladné a vlhké klima zachovává produkt, i když je bez balení a zlepšují se procesní časy a náklady.
Snížené zatížení bakterií
Výrobky lze zmrazit tepelným šokem (- 40 ° C) nebo indukcí (- 25 ° C), což zásadně redukuje výskyt bakterií. Druhý program umožňuje lepší zachování kvasnicových částic díky rychlosti chlazení indukčního systému. Řídí tok studeného vzduchu v kruzích s pomocí ventilačního systému.
Nutriční hodnoty a konzervace organoleptických vlastností
Roztečná vzdálenost 8 mm u žeber výparníku výrazně snižuje dehydrataci produktu,
pracuje nepřetržitě až osm hodin bez rozmrazování. Díky těmto zdokonalením, šoker konzervuje produkty s jejich výživovými hodnotami, organoleptickými vlastnostmi a dochází k nižším ztrátám tekutin během rozmrazování.
Snadné použití
Šoker je vybaven vnitřním nerezovým snímačem pro přesné sledování teploty uvnitř produktu. Z integrované LCD dotykové obrazovky je možné zobrazit a nastavit všechny parametry chlazení a skladování produktu. Lze spustit časované programy nebo programy šokového chlazení a při zapnutém senzoru nastavit parametry na konci cyklu.
Technická specifikace:
BREMA MUSTER je zařízení určené k výrobě šupinkového ledu. Používá se v pekárenském průmyslu pro zpomalení procesu kynutí suroviny, při zpracování masa do masných výrobků, v obchod...
Přejít k tomuto výrobkuŠoker SITEP vám umožní šokem zmrazovat (až do - 35 ° C), pečivo a těsto na pečení, k jejich zachování pro středně dlouhodobé použití. Specifické vnitřní chladné a vlhké klima zacho...
Přejít k tomuto výrobku