BREMA MUSTER je zařízení určené k výrobě šupinkového ledu. Používá se v pekárenském průmyslu pro zpomalení procesu kynutí suroviny, při zpracování mas...
Šoker SITEP vám umožní šokem zmrazovat (až do - 35 ° C), pečivo a těsto na pečení, k jejich zachování pro středně dlouhodobé použití. Specifické vnitř...
SITEP chladírenský box s teplotou těsně nad nulou pracuje v teplotním rozsahu + 1 ° C / + 10 ° C a je ideální pro "právě vyrobené" těsto, které musí b...
Mini šoker je ideální pro cukrářské výrobky a těsto, které vyžadují zmrazení šokem a středně dlouhý čas uložení. Tepelný šok zásadně redukuje bakteriá...
Vhodné pro čerstvé těsto na pečení a uchování pečiva. Chladírna pro teploty těsně nad nulou pracuje minimálně od + 1 ° C. Teplota je ideální pro stř...