Odstranění bakteriální zátěže
Mini šoker je ideální pro cukrářské výrobky a těsto, které vyžadují zmrazení šokem a středně dlouhý čas uložení. Tepelný šok zásadně redukuje bakteriální zatížení snížením teploty z 70 ° C na -18 ° C jen při 60 min / kg.
Nutriční hodnoty a zachování organoleptických vlastností
Rychlost zmrazení je klíčem pro udržení výživových hodnot a zachování organoleptických vlastností, díky nižší ztrátám vlhkosti během rozmrazování.
Podrobný popis produktuvarianta | Rozměr (š x h x v) | Výkon +70°C/-18°C (60 min) | Kapacita plechů 60 x 40 cm | Jmenovité napětí | Příkon | Hmotnost |
---|---|---|---|---|---|---|
P5ABT5K | 790 x 700 x 850 mm | 15 kg | 5 ks | 230V / 50Hz / 1 fáze | 1,4 kW | 110 kg |
P8ABT8K | 790 x 800 x 1320 mm | 24 kg | 8 ks | 230V / 50Hz / 1 fáze | 2,1 kW | 170 kg |
P12ABT12K | 790 x 800 x 1800 mm | 36 kg | 12 ks | 400V / 50Hz / 3fáze | 5,1 kW | 230 kg |
P16ABT16K | 790 x 800 x 1950 mm | 56 kg | 16 ks | 400V / 50Hz / 3fáze | 5,1 kW | 300 kg |
P21ABT24L | 1100 x 1030 x 1800 mm | 85 kg | 24 ks | 400V / 50Hz / 3fáze | 6,12 kW | 400 kg |
Odstranění bakteriální zátěže
Mini šoker je ideální pro cukrářské výrobky a těsto, které vyžadují zmrazení šokem a středně dlouhý čas uložení. Tepelný šok zásadně redukuje bakteriální zatížení snížením teploty z 70 ° C na -18 ° C jen při 60 min / kg.
Nutriční hodnoty a zachování organoleptických vlastností
Rychlost zmrazení je klíčem pro udržení výživových hodnot a zachování organoleptických vlastností, díky nižší ztrátám vlhkosti během rozmrazování.
Snadné použití
Mini šoker je vybaven nerezovým vnitřním snímačem. Z integrovaného LCD panelu je možné snadno zobrazit a nastavit všechny parametry stroje.
Technická specifikace:
Šoker SITEP vám umožní šokem zmrazovat (až do - 35 ° C), pečivo a těsto na pečení, k jejich zachování pro středně dlouhodobé použití. Specifické vnitřní chladné a vlhké klima zacho...
Přejít k tomuto výrobkuBREMA MUSTER je zařízení určené k výrobě šupinkového ledu. Používá se v pekárenském průmyslu pro zpomalení procesu kynutí suroviny, při zpracování masa do masných výrobků, v obchod...
Přejít k tomuto výrobku