Zmrazujte a konzervujte těsto na pečení a pečivové produkty
Šoker SITEP vám umožní šokem zmrazovat (až do - 35 ° C), pečivo a těsto na pečení, k jejich zachování pro středně dlouhodobé použití. Specifické vnitřní chladné a vlhké klima zachovává produkt, i když je bez balení a zlepšují se procesní časy a náklady.
Snížené zatížení bakterií
Výrobky lze zmrazit tepelným šokem (- 40 ° C) nebo indukcí (- 25 ° C), což zásadně redukuje výskyt bakterií. Druhý program umožňuje lepší zachování kvasnicových částic díky rychlosti chlazení indukčního systému. Řídí tok studeného vzduchu v kruzích s pomocí ventilačního systému.
Podrobný popis produktuvarianta | Rozměr (š x h x v) | Kapacita vozíků (60x40/60x80 cm) | Výkon +90/+3°C (90 min) | Výkon +25/-18°C (60 min) | Jmenovité napětí | Výkon kompresoru |
---|---|---|---|---|---|---|
C1ABT25K | I: 830 x 1100 x 2430 / E: 1030 x 1830 x 2630 mm | 2 / 1 ks | 100 kg | 25 kg | 400V / 50Hz / 3fáze | 29,5 kW |
C1ABT50K | I: 830 x 1100 x 2430 / E: 1030 x 1830 x 2630 mm | 2 / 1 ks | 200 kg | 50 kg | 400V / 50Hz / 3fáze | 55,5 kW |
C2ABT50K | I: 1230 x 1500 x 2430 E: 1430 x 2300 x 2630 mm | 4 / 2 ks | 200 kg | 50 kg | 400V / 50Hz / 3fáze | 55,5 kW |
C2ABT100K | I: 1230 x 1500 x 2430 / E: 2230 x 2230 x 2630 mm | 4 / 2 ks | 400 kg | 100 kg | 400V / 50Hz / 3fáze | 110,5 kW |
C3ABT100K | I: 1230 x 1500 x 2430 / E: 2230 x 2230 x 2630 mm | 6 / 3 ks | 400 kg | 100 kg | 400V / 50Hz / 3fáze | 110,5 kW |
C3ABT150K | I: 1500 x 2830 x 2430 / E: 2230 x 3030 x 2630 mm | 6 / 3 ks | 600 kg | 150 kg | 400V / 50Hz / 3fáze | 147,5 kW |
C4ABT100K | I: 1500 x 2830 x 2430 / E: 2230 x 3030 x 2630 mm | 8 / 4 ks | 400 kg | 100 kg | 400V / 50Hz / 3fáze | 110,5 kW |
C4ABT200K | I: 1500 x 830 x 2430 / E: 2230 x 3030 x 2630 mm | 8 / 4 ks | 800 kg | 200 kg | 400V / 50Hz / 3fáze | 110,5 + 110,5 kW |
Zmrazujte a konzervujte těsto na pečení a pečivové produkty
Šoker SITEP vám umožní šokem zmrazovat (až do - 35 ° C), pečivo a těsto na pečení, k jejich zachování pro středně dlouhodobé použití. Specifické vnitřní chladné a vlhké klima zachovává produkt, i když je bez balení a zlepšují se procesní časy a náklady.
Snížené zatížení bakterií
Výrobky lze zmrazit tepelným šokem (- 40 ° C) nebo indukcí (- 25 ° C), což zásadně redukuje výskyt bakterií. Druhý program umožňuje lepší zachování kvasnicových částic díky rychlosti chlazení indukčního systému. Řídí tok studeného vzduchu v kruzích s pomocí ventilačního systému.
Nutriční hodnoty a konzervace organoleptických vlastností
Roztečná vzdálenost 8 mm u žeber výparníku výrazně snižuje dehydrataci produktu,
pracuje nepřetržitě až osm hodin bez rozmrazování. Díky těmto zdokonalením, šoker konzervuje produkty s jejich výživovými hodnotami, organoleptickými vlastnostmi a dochází k nižším ztrátám tekutin během rozmrazování.
Snadné použití
Šoker je vybaven vnitřním nerezovým snímačem pro přesné sledování teploty uvnitř produktu. Z integrované LCD dotykové obrazovky je možné zobrazit a nastavit všechny parametry chlazení a skladování produktu. Lze spustit časované programy nebo programy šokového chlazení a při zapnutém senzoru nastavit parametry na konci cyklu.
Technická specifikace:
Speciální napětí na vyžádání.
BREMA MUSTER je zařízení určené k výrobě šupinkového ledu. Používá se v pekárenském průmyslu pro zpomalení procesu kynutí suroviny, při zpracování masa do masných výrobků, v obchod...
Přejít k tomuto výrobku