Skladování pro čerstvé těsto a cukrářské výrobky s teplotou těsně nad nulou
SITEP chladírenský box s teplotou těsně nad nulou pracuje v teplotním rozsahu + 1 ° C / + 10 ° C a je ideální pro "právě vyrobené" těsto, které musí být uložené po středně dlouhou dobu a další chladírenské využití.
Skladování s teplotou hluboce pod nulou pro mražené a hluboce zmrazené těsto a pečivo
SITEP mrazící skladovací box pracuje při - 10 ° C / - 20 ° C. Tento teplotní rozsah je ideální pro zmrazené nebo hluboké zmrazené pečivo a těsto, které se má skladovat po středně dlouhou dobu.
Podrobný popis produktuvarianta | Rozměr (š x h x v) | Kapacita plechů (60x4/60x80 cm) | Kapacita mřížek | Kapacita | Teplota | Jmenovité napětí | Příkon | Hmotnost |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ACP1P | 560 x 800 x 2120 / 790 x 700 x 2050 mm | 20 / 0 ks | 0 ks | 700 l | +1 / +10°C | 230V / 50Hz / 1 fáze | 0,45 kW | 150 kg |
ACN1P | 560 x 800 x 2120 / 790 x 700 x 2050 mm | 20 / 0 ks | 0 ks | 700 l | -10 / -20°C | 230V / 50Hz / 1 fáze | 0,85 kW | 166 kg |
ACP2P | 1440 x 800 x 2120 mm | 40 / 0 ks | 0 ks | 1400 l | +1 / +10 °C | 230V / 50Hz / 1 fáze | 0,50 kW | 195 kg |
ACN2P | 1440 x 800 x 2120 mm | 40 / 0 ks | 0 ks | 1400 l | -10 / -20°C | 230V / 50Hz / 1 fáze | 0,90 kW | 210 kg |
ACP1P Maxi | 820 x 1020 x 2040 mm | 20 / 40 ks | 0 ks | 840 l | +1 / +10 °C | 230V / 50Hz / 1 fáze | 0,75 kW | 164 kg |
ACN1P Maxi | 820 x 1020 x 2040 mm | 20 / 40 ks | 0 ks | 840 l | -10 / -20°C | 230V / 50Hz / 1 fáze | 1,15 kW | 180 kg |
ACP1P/E | 690 x 800 x 2120mm | 0 ks | 3 ks | 700 l | +1 / +10°C | 230V / 50Hz / 1 fáze | 0,45 kW | 115 kg |
ACN1P/E | 690 x 800 x 2120 mm | 0 ks | 3 ks | 700 l | -10 / -20°C | 230V / 50Hz / 1 fáze | 0,55 kW | 122 kg |
ACP2P/E | 1340 x 800 x 2120 mm | 0 ks | 6 ks | 1400 l | +1 / +10 °C | 230V / 50Hz / 1 fáze | 0,35 kW | 180 kg |
ACN2P/E | 1340 x 800 x 2120 mm | 0 ks | 6 ks | 1400 l | -10 / -20°C | 230V / 50Hz / 1 fáze | 0,86 kW | 200 kg |
Skladování pro čerstvé těsto a cukrářské výrobky s teplotou těsně nad nulou
SITEP chladírenský box s teplotou těsně nad nulou pracuje v teplotním rozsahu + 1 ° C / + 10 ° C a je ideální pro "právě vyrobené" těsto, které musí být uložené po středně dlouhou dobu a další chladírenské využití.
Skladování s teplotou hluboce pod nulou pro mražené a hluboce zmrazené těsto a pečivo
SITEP mrazící skladovací box pracuje při - 10 ° C / - 20 ° C. Tento teplotní rozsah je ideální pro zmrazené nebo hluboké zmrazené pečivo a těsto, které se má skladovat po středně dlouhou dobu.
Nutriční hodnoty a zachování organoleptických vlastností
Cirkulace vzduchu je v boxu rovnoměrná a zajišťuje uchování produktu ve výživových hodnotách a organoleptických vlastnostech. V tomto ohledu je teplota pod neustálou kontrolou díky regulaci průtoku vzduchu.
Snadná údržba a úspora energie
Komora automaticky odmrazuje vodu z kondenzátu díky elektrickému topidlu. Tento systém umožňuje vyhnout se nepraktickému ručnímu filtru a není nutná ani jiná instalace vodovodního odtoku. Izolace z polyuretanové pěny s vysokou hustotou přispívá ke stabilitě a úspoře energie.
Vysoce výkonný i při vysokých teplotách
Tropikalizované chladící zařízení umožňuje komoře plně pracovat i při extrémních teplotních podmínkách, s teplotou v místnosti až + 40 ° C.
Technická specifikace:
BREMA MUSTER je zařízení určené k výrobě šupinkového ledu. Používá se v pekárenském průmyslu pro zpomalení procesu kynutí suroviny, při zpracování masa do masných výrobků, v obchod...
Přejít k tomuto výrobkuBREMA MUSTER je zařízení určené k výrobě šupinkového ledu. Používá se v pekárenském průmyslu pro zpomalení procesu kynutí suroviny, při zpracování masa do masných výrobků, v obchod...
Přejít k tomuto výrobku