Snadná instalace a použití
Robustní pult pro velkou zátěž a/nebo horké plechy, právě vytažené z pece. Lze použít při optimalizaci využití pracovního prostoru, pulty mohou být umístěny daleko od stěn díky samonosné konstrukci z nerezové oceli. Pult může být vybaven dálkovou správou (volitelně) nebo ocelovými koly pro volný pohyb.
Doporučeno pro malou a střední výrobu
Pultové řízené kynárny jsou ideální pro malou nebo střední výrobu kynutého těsta, pečiva, sladkého pečiva apod.
Méně nákladů na zaměstnance a vyšší produktivita
Pultové řízené kynárny umožňují naplánovat výrobu na libovolný okamžik pracovního dne, takže náklady na zaměstnance jsou sníženy a produktivita zaměstnanců je vyšší.
Podrobný popis produktuvarianta | Rozměr (š x h x v) | Rozsah teplot | Kapacita | Kapacita plechů 60 x 40 cm | Jmenovité napětí | Příkon | Hmotnost |
---|---|---|---|---|---|---|---|
BFL2P | 1660 x 800 x 850 mm | -9 / +45°C | 340 l | 12 ks | 230V / 50Hz / 1 fáze | 0,7 kW | 178 kg |
BFL3P | 2240 x 800 x 850 mm | -9 / +45°C | 550 l | 18 ks | 230V / 50Hz / 1 fáze | 1,2 kW | 205 kg |
BFL4P | 2830 x 800 x 850 mm | -9 / +45°C | 760 l | 24 ks | 230V / 50Hz / 1 fáze | 1,8 kW | 230 kg |
Snadná instalace a použití
Robustní pult pro velkou zátěž a/nebo horké plechy, právě vytažené z pece. Lze použít při optimalizaci využití pracovního prostoru, pulty mohou být umístěny daleko od stěn díky samonosné konstrukci z nerezové oceli. Pult může být vybaven dálkovou správou (volitelně) nebo ocelovými koly pro volný pohyb.
Doporučeno pro malou a střední výrobu
Pultové řízené kynárny jsou ideální pro malou nebo střední výrobu kynutého těsta, pečiva, sladkého pečiva apod.
Méně nákladů na zaměstnance a vyšší produktivita
Pultové řízené kynárny umožňují naplánovat výrobu na libovolný okamžik pracovního dne, takže náklady na zaměstnance jsou sníženy a produktivita zaměstnanců je vyšší.
Zpoždění stárnutí upečených výrobků (Výrobky s prodlouženou trvanlivostí)
Náš pokročilý software integruje funkci "Everfresh", která umožňuje zachování již upečených výrobků, až tři dny. Tento program je ideální pro flexibilní načasování výroby a dává vám příležitost mít zásobu pečiva připravenou k prodeji, v případě nečekané poptávky.
Konstantní výsledky bez efektu "odlupování"
Cirkulace vzduchu je v komoře rovnoměrná a zajišťuje konstantní výsledky výroby. Hodnoty vlhkosti a teploty jsou stále pod kontrolou díky regulaci průtoku vzduchu přes ventilovaný chladící systém řízený elektrickými impulsy a nerezový odtokový systém. To zabraňuje efektu "odlupování" způsobenému nevhodným větráním a snižuje spotřebu elektrické energie.
Snadná údržba a úspora energie
Generátor vstřikování páry vstřikuje 110 ° C páru přímo do ventilačního systému, zásadně snižuje kondenzaci vzduchu na vnitřních stěnách. Sendvičové PUR panely s pěnou o vysoké hustotě přispívají k úsporám energie. Komora se automaticky odmrazuje tím, že odpařuje vodu z kondenzátu, díky jednoúčelové elektrické spirále.
MALÝ KROK PRO ČLOVĚKA, VELKÝ SKOK PRO CHLAZENÍ CHLEBA. Někteří lidé se stanou učiteli, umělci nebo fotbalisty. Případně i primabalerínami. My jsme si zvolili pečení a od roku...
Přejít k tomuto výrobkuLavičková kynárna, model CV-MINI je typem dynamického modelu (kousky těsta se několikrát vymění v zásobníku uvnitř kynárny).
Přejít k tomuto výrobku